Horror.com Forums - Talk about horror.

Horror.com Forums - Talk about horror. (http://www.horror.com/forum/index.php)
-   Site Announcements (http://www.horror.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Some Upgrades Completed, Some in Progress (http://www.horror.com/forum/showthread.php?t=49809)

horror 02-03-2009 04:17 AM

Some Upgrades Completed, Some in Progress
 
Another update on the Horror.com upgrades. :)

Some of the main site upgrades were completed early Tuesday morning, but we ran into a few unexpected issues. So, we will be getting back to work on this later this evening. For now, you can't see comments on articles - but that's just temporary.

If you find any bugs while browsing the main site:
http://www.horror.com/php/?m=browse&id=4

Please let me know in this thread and I'll add them to the list.

This is an example of a bug on the Article pages:
http://www.horror.com/php/article-2244-1.html

On the left side of the page, under "Related Articles", there are two bullet graphics before each related article. That will be fixed soon, but I just wanted to give you an example so you know what to look for. Pages that don't work, broken links, broken graphics, or anything else like that would also qualify. Post them if you find them.

Thanks! :)

_____V_____ 02-03-2009 05:07 AM

Logging out, then re-logging back in seems to be broken. It shows as logged in, and still keeps the member out...unless the member opens a new window to log back in.

Also, after a member logs out...it shows a default screen of the main page. If you log in from there, it still doesnt show you in the forum. Even after repeated attempts at logging in.

horror 02-03-2009 05:30 AM

Quote:

Originally Posted by _____V_____ (Post 786007)
Logging out, then re-logging back in seems to be broken. It shows as logged in, and still keeps the member out...unless the member opens a new window to log back in.

Also, after a member logs out...it shows a default screen of the main page. If you log in from there, it still doesnt show you in the forum. Even after repeated attempts at logging in.

Thanks for the info.

What browser are you seeing that on? IE/Firefox/Safari?

It seems to be working for me, but maybe I have different cookies as admin or something.

_____V_____ 02-03-2009 05:31 AM

IE ver 8.0.

Let me check this problem on Firefox, Opera and Chrome.

Seems ok for Firefox and Chrome. Opera has the same problem as IE. Could be browser bugs clashing with the forum front page script.

zwoti 02-04-2009 04:10 AM

not a bug, but a question or two.


still any thoughts on renaming the Japanese Horror section to Asian (or even just Foreign)?




also, what are the chances of another section for forum games or the such.....

we normally just move everything into Site Suggestions/Questions :o

_____V_____ 02-04-2009 06:29 AM

Also, the "Search" button has been broken since the last upgrade. Nothing happens if one clicks on it.

For it to work, one has to right click on it and select "Open Link".

Calendar doesnt work either.

bloodrayne 02-04-2009 10:36 AM

Quote:

Originally Posted by _____V_____ (Post 786321)
Also, the "Search" button has been broken since the last upgrade. Nothing happens if one clicks on it.

For it to work, one has to right click on it and select "Open Link".

Calendar doesnt work either.

Calendar works for me...Search doesn't

_____V_____ 02-04-2009 10:42 AM

It does?

How come I cant see past December 2006 then? Either Public or Private, thats the last date on the Calendar.

neverending 02-04-2009 10:45 AM

Same here- it's stuck on 2006.

bloodrayne 02-04-2009 10:50 AM

Quote:

Originally Posted by _____V_____ (Post 786382)
It does?

How come I cant see past December 2006 then? Either Public or Private, thats the last date on the Calendar.

Oh whoops...I just meant that it opens...Search doesn't even open for me unless I right click and open

I've been using Google search since the forum search no longer pulls anything up before the last upgrades.


All times are GMT -8. The time now is 02:28 AM.